O Nama - Stomatološka Poliklinika

Stručni Tim

Ivo Gašparac

dr.med.dent., spec. Stom. Protetike

Tanja Alfirević

dr.med.dent.

Zašto odabrati baš nas?

Pružiti stomatologiju najviše kvalitete nije samo naš zadatak već i obaveza! Cilj nam je naše znanje Vama osobno približiti i predati te imati pacijente koji će dugi niz godina biti zadovoljni sa našim radovima. Staviti osmijeh na Vaše lice, naše je najveće zadovoljstvo.

Svakom pacijentu pristupamo individualno i stoga uvijek odvajamo dovoljno vremena za razgovor sa pacijentom, što smatramo jednim od najbitnijih faktora u samoj terapiji i daljnjoj suradnji.

Koristimo najsuvremeniju dentalnu opremu i materijale te uvijek nastojimo uz minimalno invazivne zahvate ostvariti terapijske postupke. Uvijek se vodimo idejom da je svaki zub bitan.

Toplina, ljubaznost, ugodan ambijent i nezaobilazni osmijeh ,kao i stručnost i visoka profesionalnost, recept su našeg uspjeha i Vašeg zadovoljstva.


Stomatološka Poliklinika

Ordinaciju,sadašnju specijalističku polikliniku osnovala je doc.dr.sc.Hanzi Predanić-Gašparac 1991. Godine, nakon dugogodišnjeg rada na Somatološkom fakultetu u Zagrebu, kao predstojnik katedre za fiksnu protetiku. Kao priznati stručnjak predala je svoje znanje mnogim generacijama stomatologa u Hrvatskoj i bivšoj državi.

Poliklinika se bavi raznim djelatnostima stomatologije, ali ima poseban naglasak prema stomatološkoj protetici, estetskoj stomatologiji i implantologji.

Ugodna atmosfera poliklinike upotpunjena je suvremenom tehnologijom, uključujući RTG aparat, te svim najsuvremenijim materijalima. (slike rtg-a i nekih aparata) Pacijenti koji su posjetili polikliniku odlaze zadovoljna osmjeha i dojmova koje najčešće prenose drugima ili dojmove ostavljaju na stranici najdoktor.com