O Nama - Ordinacija

Zašto odabrati baš nas?

Pružiti stomatologiju najviše kvalitete nije samo naš zadatak već i obaveza! Cilj nam je naše znanje Vama osobno približiti i predati te imati pacijente koji će dugi niz godina biti zadovoljni sa našim radovima. Staviti osmijeh na Vaše lice, naše je najveće zadovoljstvo.

Svakom pacijentu pristupamo individualno i stoga uvijek odvajamo dovoljno vremena za razgovor sa pacijentom, što smatramo jednim od najbitnijih faktora u samoj terapiji i daljnjoj suradnji.

Koristimo najsuvremeniju dentalnu opremu i materijale te uvijek nastojimo uz minimalno invazivne zahvate ostvariti terapijske postupke. Uvijek se vodimo idejom da je svaki zub bitan.

Toplina, ljubaznost, ugodan ambijent i nezaobilazni osmijeh ,kao i stručnost i visoka profesionalnost, recept su našeg uspjeha i Vašeg zadovoljstva.


Stomatološka Poliklinika

Ordinaciju,sadašnju specijalističku polikliniku osnovala je doc.dr.sc.Hanzi Predanić-Gašparac 1991. Godine, nakon dugogodišnjeg rada na Somatološkom fakultetu u Zagrebu, kao predstojnik katedre za fiksnu protetiku. Kao priznati stručnjak predala je svoje znanje mnogim generacijama stomatologa u Hrvatskoj i bivšoj državi. Poliklinika se bavi raznim djelatnostima stomatologije, ali ima poseban naglasak prema stomatološkoj protetici, estetskoj stomatologiji i implantologji. Ugodna atmosfera poliklinike upotpunjena je suvremenom tehnologijom, uključujući RTG aparat, te svim najsuvremenijim materijalima. (slike rtg-a i nekih aparata) Pacijenti koji su posjetili polikliniku odlaze zadovoljna osmjeha i dojmova koje najčešće prenose drugima ili dojmove ostavljaju na stranici najdoktor.com


Cirkon-oksid keramičke krunice

Koriste se kod zahtijeva visoke estetike. Zamijenjuju potpuno keramičke krunice kada je prirodni zub tamnije boje, jer one ne propuštaju svjetlost. Mogu se koristiti i u izradi manjih protetskih mostova. Cirkon-oksid nije prikladan materijal za izradu većih mostova radi nedovoljne elestičnosti (mogućnost pucanja keramike). Izrađuje se korištenjem CAD/CAM Cerec tehnologijom


Metal-keramičke krunice

Odličan su izbor za veće mostove i zubne krune na lateralnim (stražnjim) zubima iz razloga što dobro podnose okluzalne sile prilikom funkcije žvakanja te su cijenovno prihvatljivije od visoko estetskih keramičkih krunica.